TEDAC® Coating

  Noviteit in mijn vakgebied.

CSS Cleaning Supplies & Support is sinds ruim twee jaar één van de exclusieve applicators van TEDAC® Coating.  


TEDAC® Coating een innovatieve, kostenbesparende en beschermende coating die de kleur en glans terugbrengt van verweerde en verkrijtte oppervlakten en objecten, zoals gepoeder coat kozijnen, volkern beplating, RVS en kunststof. Maar die ook een uitstekende bescherming biedt (onder andere tegen UV straling en vuil) op nieuwe materialen. TEDAC® Coating is zeer duurzaam en kostenbesparend, ten eerste doordat er vanwege het grote strijkvermogen veel m² oppervlak met 1 liter TEDAC® Coating kan worden behandeld. Daarbij komt dat de coating vanwege de langdurige hechting (van gemiddeld genomen 10 jaar!) en het langdurige kleur- en glansbehoud veel minder vaak aangebracht hoeft te worden. Het internationaal gerenommeerde TÜV Rheinland heeft deze hoge mate van duurzaamheid van TEDAC®Coating na uitgebreide testen bevestigd!

Een ander groot voordeel is dat TEDAC® Coating snel en dus aanmerkelijk voordeliger kan worden aangebracht, aangezien het meestal volstaat wanneer de coating in één laag wordt aangebracht. Bovendien is het reguliere onderhoud van een met TEDAC® Coating behandeld oppervlak makkelijker !

Wij bieden de oplossing voor de afgebladerde kozijnen, waar vaak een Coatex Shield op zit, om deze na ons behandelingsprogramma, weer in oude glorie terug te brengen.

TEDAC® Coating:

  • Geeft behandeld materiaal haar kleur terug.

  • Beschermt langdurig, veel langer dan de meeste andere coatings.

  • Heeft een zeer hoge krasvastheid en kent een bovengemiddelde stootvastheid.

  • Is vuilafstotend.

  • Zorgt ervoor dat minder vaak vervanging van materialen nodig is.

  • Kent een eenvoudige (één-laags) applicatie: reinigen, ontvetten, aanbrengen!

  • Kent een snelle droging en kan gedurende lange tijd worden verwerkt (potlife afhankelijk van temperatuur 2-6 uur).

  • Heeft een groot strijkvermogen (afhankelijk van o.a. het te behandelen oppervlak van 12m² tot wel 20m²) per literset TEDAC® Coating.