Refresh Westland

Nieuw samenwerkingsverband

CSS Cleaning Supplies & Support gaat per 1 februari 2020 een samenwerkingsverband aan met Refresh Westland. Refresh is een Westlands bedrijf dat zich vooral richt op het gebruik innovatieve coatings op bijzondere ondergronden. Tevens kunt u bij ons terecht voor reguliere schilder- en spuit werkzaamheden. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor de bijzondere ondergronden zoeken wij de juiste en meest duurzame oplossing. 

Dit is per project verschillend en wordt dus ook per project bepaald.

Volledig naar wens van de opdrachtgever.

 • Gepoedercoat aluminium
 • Thermoshield
 • Vloerafwerking
 • Schilder en spuitwerkzaamheden

Door onze constante zoektocht naar innovaties zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Dit heeft als resultaat dat we altijd de beste producten kunnen gebruiken.

GEPOEDERCOAT ALUMINIUM

Tijdens de bouw van instellingen- en bedrijfspanden wordt de laatste jaren vanuit duurzaam oogpunt veel gepoedercoat aluminium en metaal gebruikt. Deze ondergronden hebben echter ook onderhoud nodig.

Door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde coatings kunnen we uit bestaande, doffe ondergronden de oorspronkelijke kleur en glansgraad terugbrengen en tegelijkertijd een beschermende laag aanbrengen.

Refresh Westland is gespecialiseerd in het toepassen van deze innovatieve coatings, die een tot 2 x langere levensduur hebben dan regulier schilderwerk.
De voordelen van de door ons gebruikte coatings:

- Kleur- en glansherstellend
- Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
- UV- en graffitibestendig
- Zeer elastisch (krimpt, barst of scheurt niet)
- 2x duurzamer als reguliere verfproducten (+/- 10 jaar)
- Verlengt de levensduur van het materiaal
- Zeer hoge krasvastheid en bovengemiddelde stootvastheid

Toepassingsmogelijkheden zijn o.a. op: Aluminium kozijnen, garage- en overheaddeuren, Damwand profielen, RVS ondergronden, Platisol beplating Speeltoestellen en straatmeubilair.

THERMOSHIELD

Refresh Westland is een officieel gecertificeerd Thermoshield applicateur. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij objecten als kantoorpanden, woningen, bedrijfspanden etc. vele malen duurzamer maken.

De verschillende producten zijn geschikt voor:

 • Diverse soorten dakbedekking
 • Buitengevels
 • Binnenwanden

VLOERAFWERKING

Doordat er veel verschillende soorten vloeren, met elk een eigen specifieke belasting zijn; heeft Refresh een groot aantal coatings voor vloeren. Hierdoor is er altijd 1 coating die perfect bij de wensen van de opdrachtgever past.

Van winkelvloeren tot hangars; Refresh zorgt ervoor dat de juiste coating erop komt!

SCHILDER EN SPUIT WERKZAAMHEDEN

Naast de innovatieve coatings kunnen wij u ook ontzorgen voor wat betreft schilder- en spuitwerkzaamheden, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Ons zeer professionele team van vakmensen voert het werk perfect naar uw zin uit.

Werkzaamheden bestaand uit;

 • Binnen/Buiten schilderwerk
 • Wandafwerking
 • Spuitwerkzaamheden (latex en lak)
 • Houtrotsanering
 • Behangwerk

Voor info mail: info@refreshwestland.nl of info@cleaningsupliesandsupport.com